accident ronda barcelona 2022

Un accident a la ronda de Dalt de Barcelona aquest dimarts al migdia ha tallat tres entrades de la B-20 en sentit Llobregat: la 2, la 3 i la 4. El sinistre s’ha produït entre un camió i una moto a l’altura de Vall d’Hebron i ha estat molt greu. Els fets s’han produït pels volts de les 14 h i han obligat la Guàrdia Urbana a desplaçar-se fins al lloc dels fets i regular-hi el trànsit. Les retencions han estat entre Horta i el nus de la Trinitat per anar cap al nus del Llobregat.

Hi ha hagut només un carril obert en el tram de l’accident durant gairebé dues hores. A les 15.50 h, el trànsit s’ha restablert i el camió accidentat s’ha retirat de la via.

Tres veïnes de Barcelona moren en un accident de trànsit a la C-35
Dues de les persones van perdre la vida a l’acte i una tercera ha mort a l’Hospital Vall d’Hebron

A causa de l’efecte badoc, també hi ha hagut fins a 6 km de cua en sentit Trinitat.

Trànsit a la ronda de Dalt de Barcelona | DIRECTE

Aquí pots consultar diverses càmeres de trànsit de l’Ajuntament de Barcelona instal·lades a la ronda de Dalt, concretament, a prop del punt on s’ha produït el sinistre. El senyal dels aparells que hi ha just en el tram de l’accident s’han desactivat durant una estona per protegir la privacitat dels accidentats.

Línies de bus afectades per les retencions

Tal com ha informat TMB, 10 línies d’autobús estan afectades per la congestió circulatòria a la ronda de Dalt i els entorns. Per això, es poden veure afectades les freqüències de pas.

Un altre accident a la B-20 dues hores després

I només dues hores després s’ha produït un altre accident a la ronda de Dalt i gairebé en el mateix punt que el primer sinistre. En aquest cas, però, sentit Besòs. La cua ja arriba fins a Cornellà, ja que només hi ha un carril obert, segons Trànsit.