Una noia ha estat víctima d’una agressió aquest divendres a la matinada al passeig Marítim de la Mar Bella. Segons ha avançat ‘El caso’ i ha pogut confirmar betevé, dues noies n’han trobat una altra amb signes d’estar desorientada i amb ferides a la cara i el coll, i han avisat a una patrulla de la Guàrdia Urbana que era a la zona. Segons ‘El caso’, la noia té 19 anys.

Els agents de la policia han avisat al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat la noia a l’Hospital Clínic, i s’ha activat el protocol per agressió sexual. La Guàrdia Urbana ha traslladat el cas als Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació.

La policia catalana confirma que tenen el cas obert per possible agressió sexual. Ara estan pendents de parlar amb la víctima, que encara no ha presentat denúncia. Volen saber, per exemple, si la o les persones que l’han agredida eren coneguts o desconeguts.

Diversos detinguts per agressió sexual a Barcelona

Darrerament els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han fet diverses detencions relacionades amb agressions sexuals. Betevé ha tingut coneixement de la detenció el 16 d’abril d’un home acusat d’enganyar i agredir sexualment dones que treballaven com a cuidadores domiciliàries. També el 18 de març va transcendir la detenció d’un noi de 24 anys que, segons la policia, va violar una noia a la platja, a la Barceloneta. I uns dies abans, el 9 de març, dos homes, de 20 i 23 anys, van ser arrestats en relació amb una agressió sexual a Ciutat Vella.