La Policia Nacional ha informat que han detingut set persones acusades de desordres públics, dues de les quals són menors i han quedat a disposició de la Fiscalia de Menors. Els fets s’han produït a la via Laietana, a la manifestació convocada pels CDR. Un dels detinguts està acusat d’haver llançat objectes contra les Unitats d’Intervenció Policial.

Els manifestants, concentrats davant la Prefectura de la Policia Nacional, a la via Laietana, primer han llançat pilotes contra els agents. Es tractava d’un acte simbòlic per protestar contra les actuacions policials que han deixat diverses persones sense visió en un ull. Passades les nou del vespre, però, un grup reduït de persones han apartat les tanques de protecció que havia posat la policia i han llançat tota mena d’objectes contra els Mossos d’Esquadra.

Els manifestants han guanyat terreny, fins al punt d’acorralar alguns dels agents i rodejar les furgonetes del cos policial. Llavors han arribat reforços policials i han fet diverses càrregues.