(ACN) El cantant Morad ha acceptat dos anys de presó pels incidents ocorreguts durant la gravació d’un videoclip l’any 2021 a l’Hospitalet de Llobregat. El raper s’enfrontava a set anys de presó per incitació a desordres públics i atemptat agreujat amb instrument perillós. La fiscalia i l’advocat de Morad han arribat a un acord de conformitat previ al judici, que havia de fer-se aquest dimecres al matí a l’Audiència de Barcelona i el jutge ha dictat sentència ferma.

2.400 euros en concepte de responsabilitat civil

Al raper se li ha aplicat l’atenuant molt qualificat de reparació del dany en haver consignat els 2.400 euros en concepte de responsabilitat civil que va demanar el ministeri públic. La quantitat correspon als danys que van patir sis vehicles de la Guàrdia Urbana, contra els quals van llançar ous i pedres diversos individus.

Morad s’ha erigit com la veu del carrer per a molts joves i és conegut per episodis problemàtics amb la policia, de qui parla sovint a les lletres dels temes. Entre les seves cançons més conegudes hi ha cantar ‘Manos rotas’‘Estopa’, ‘Pelele’, o ‘Normal’.