Un jove ha mort apunyalat a Barcelona la matinada d’aquest diumenge durant les Festes de la Mercè 2022. L’agressió s’ha produït a les 3.16 h en una zona propera on es fan els concerts. Diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra s’hi han desplaçat i han trobat el cos estès de la víctima en una de les sortides del metro de la plaça d’Espanya.

El SEM també s’ha traslladat fins al lloc dels fets i ha dut la víctima a un hospital. Tot i això, la defunció s’ha produït a la plaça d’Espanya. El tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, ha detallat que el jove “tenia una ferida i estava en una situació molt delicada, fet pel qual ha mort en pocs minuts”. El tinent d’alcalde han volgut desvincular l’apunyalament dels aldarulls que s’han produït al carrer de la Creu Coberta.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació, concretament la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Barcelona.

Colau lamenta els fets

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha expressat el seu condol “a les persones estimades del noi” i ha demanat prudència a l’hora de fer hipòtesis perquè, tal com ha apuntat Albert Batlle, “s’ha produït al marge dels aldarulls nocturns”.