La Mercè 2022 vol apropar la cultura popular, les arts escèniques i els concerts arreu de la ciutat de Barcelona. Aquest caràcter descentralitzador porta espectacles a espais com la Fabra i Coats. El 24 i 25 de setembre el recinte és un dels escenaris de la sisena edició del festival Acció Cultura Viva (ACV), en què actuen grups com Noko Woi, Senyor Oca, Trezor, Remei de ca la Fresca o el DJ Trapella. Els grups, de tots els estils, actuen de manera simultània en diversos escenaris repartits pel recinte.

Un cartell marcat per la diversitat

L’ACV és un festival organitzat de manera comunitària, col·lectiva, assembleària i oberta. El cartell artístic s’ha proposat a través d’una convocatòria oberta, que va rebre més de 500 propostes. L’edició d’enguany aposta per la diversitat i la paritat de gènere, i inclou propostes musicals transgressores, inclusives, sorprenents i experimentals.

Propostes més enllà de la música

Però, a banda dels concerts, aquest dissabte, 24, s’estan fent altres activitats com la Fira Discogràfica amb la participació de segells independents, una emissió de ràdio comunitària en directe que té la participació de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, tallers de diverses temàtiques, entre altres propostes.