casal casc antic colònies

Mai han fet una sortida de cap de setmana al casal i consideren que ara és el moment de fer-ho. Un grup de nens i joves del casal d’infants de la Fundació Adsis Casc Antic, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, han creat una campanya de micromecenatge per anar de colònies. Sota la supervisió de la tutora del grup, pretenen recaptar 2.100 euros per pagar la casa, l’autocar i el menjar.

Manualitats per compensar els mecenes

A través de la plataforma migranodearena.org, el grup del casal ha iniciat la campanya en què s’explica el projecte i de quina manera s’hi pot contribuir. Es poden fer diverses aportacions i els mateixos infants han fet treballs manuals per compensar els mecenes com anells, polseres, imants, quadres de pintura i bols de ceràmica. La campanya finalitzarà a mitjans de maig i si s’aconsegueix el repte —ara tenen més de 1.300 euros recaptats— marxaran de colònies el juny.

Un suport educatiu i de lleure al barri

El casal atén cada tarda els nens i nenes del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Aquí els ajuden amb les tasques escolars i després d’enllestir els deures, el casal els ofereix una estona de lleure amb tallers lúdics. El centre, ubicat al carrer de Sant Pere Mitjà, està dirigit a menors de sis a 18 anys.

El programa ‘bàsics‘ de betevé ha entrevistat Clara Caballero, educadora projecte socioeducatiu Fundació Adsis que s’ha mostrat convençuda que l’objectiu d’aconseguir els 2.100 euros arribarà ben aviat.