El Mercat de la Terra de productors locals del Parc de les Tres Xemeneies es farà, a partir d’aquest dissabte, cada setmana. L’associació Slow Food Barcelona, conjuntament amb el districte Sants-Montjuïc, volen convertir aquest mercat de productes ecològics, de temporada i sense intermediaris que es feia mensualment en el de referència al barri.

Es tracta d’un mercat de productes de proximitat, de qualitat i de temporada respectuosos amb el medi ambient. Una trentena de productors, del Parc agrari del Baix Llobregat, diferents pagesos i botiguers del Poble-sec, oferiran cada dissabte de 10 h a 16 h els seus productes. La iniciativa vol impulsar l’economia local i participar en la xarxa comercial del barri.

Fins aquest dissabte se n’havien celebrat cinc edicions, però els organitzadors s’han replantejat la freqüència del mercat a causa de l’èxit de públic i clients. La nova proposta setmanal també inclou altres activitats pensades per a les famílies, com tallers de manualitats o de cuina i espais de degustació i s’hi suma la música en viu per amenitzar la jornada.