L'Oscar Manresa i en Romain Fornell ja fa dies que es reuneixen en aquestes taules per consultar les cartes més antigues de l'antic restaurant Casa Leopoldo. Els dos xefs, amics i amb diversos negocis a la ciutat, han decidit recuperar el projecte d'un dels establiments més emblemàtics del Raval. OSCAR MANRESA, xef "Intentarem recuperar les mateixes cartes que hi havia fa anys. Hem recuperat una carta que està en pessetes i volem recuperar aquells plats que sempre s'han pres aquí, la cua de bou, les mandonguilles amb sèpia..." Casa Leopoldo va tancar l'estiu de 2015 després que la propietària es jubilés. Ara, el local ha estat traspassat als dos cuiners, que de petits ja havien estat a l'altra banda del negoci, com a clients. En els propers mesos preveuen tornar a posar a punt el local i les instal·lacions. OSCAR MANRESA "És un repte molt difícil, que ens costarà molt, però creiem que ho podem aconseguir. Podem recuperar aquesta peça, aquest restaurant per la ciutat i volem donar-li una altra vegada que torni a ser el que va ser Casa Leopoldo fa trenta anys." Fa poc més d'un any que el restaurant va abaixar la persiana i encara avui es pot veure l'empremta de la seva activitat. Per tornar a saborejar un plat, però, caldrà esperar fins al febrer de l'any que ve.

El restaurant Casa Leopoldo té nous propietaris. Després de més d’un any tancat per la jubilació de l’antiga mestressa, dos xefs han recuperat l’establiment, així com les cartes més antigues del local. Pretenen tornar a cuinar els plats més representatius d’un dels espais més emblemàtics del Raval.

L’anterior propietària va abaixar la persiana l’estiu de 2015 i després de gairebé 80 anys en actiu de forma continuada, ja que es va jubilar. Poc més d’un any després el local ha estat traspassat a dos cuiners, Oscar Manresa i Romain Fornell, que ja tenen diversos negocis de restauració.

Alguns dels plats que es plantegen tornar a servir són la cua de bou o les mandonguilles amb sèpia. Tot i així, de moment encara es troben en fase de selecció de personal i renovació de les instal·lacions i preveuen tornar a obrir el febrer de l’any que ve.