Els Reis Mags han tingut una nit intensa de feina. Al matí encara tenien forces i han visitat els hospitals barcelonins per dur l’alegria i, com no podia ser d’una altra manera, els regals als més menuts i les seves famílies en un moment difícil. Un dels hospitals que han comptat amb la visita de Ses Majestats és el de Sant Pau, en una iniciativa organitzada per la Fundació Villavecchia, que treballa amb pacients pediàtrics oncològics.

La salut, el regal més desitjat

Melcior, Gaspar i Baltasar han portat regals de tot tipus als infants, des de peluixos fins a joguines com ara un Minion. Sens dubte, però, un dels més esperats per a tots és recuperar la salut i rebre l’alta per continuar jugant a casa, una petició que els Reis d’Orient recullen, i marxen de l’habitació amb el desig de tornar-los a veure l’any vinent. En aquest cas, però, a la cavalcada.

Els sanitaris també gaudeixen de la visita

Els sanitaris que aquest dissabte han fet guàrdia a l’Hospital de Sant Pau també han gaudit de la visita privilegiada de Ses Majestats amb il·lusió. Tant és així, que alguns han aprofitat la seva presència per immortalitzar el moment.