La Loteria del Nen 2024 ha somrigut a Barcelona. Les administracions del carrer de Sant Pau, 96 i del carrer de Galileu, 342 han venut part del primer premi de la rifa. El número afortunat és el 94974, dotat amb 200.000 euros al dècim. Segons Loteries i Apostes de l’Estat, aquest primer premi ha estat molt repartit i també s’ha venut en altres municipis catalans com Corbera de Llobregat, Porqueres, Mataró, Sabadell, Montgat, Sant Vicenç dels Horts, Anglès, la Jonquera i Corbera d’Ebre, entre d’altres. 

Barcelona celebra el primer premi del Nen, amb errada inclosa

Tot i ser festiu, els propietaris de l’administració del carrer de Galileu no han dubtat a aixecar la persiana de l’establiment per celebrar aquest primer premi a la rifa de Reis. Asseguren que és la primera vegada que donen un premi important i de moment desconeixen quants números de la sèrie que tenien han venut.

Óscar López, propietari de l’administració, ha explicat que s’han alegrat molt en saber que havien venut una part del premi. “Donant bots, saltant, molt contents”, ha dit. De fet, l’emoció els ha jugat una mala passada i a l’hora d’escriure el número per penjar-lo a l’aparador de l’administració s’han equivocat: en lloc d’escriure el 94974 —la xifra guanyadora— han posat el 94794. Després de la celebració, s’han adonat de l’errada i l’han corregit.

Tots els premis de la loteria de Reis 2024

La rifa d’aquest dissabte també ha repartit un segon premi per al número 89634, dotat amb 75.000 euros per dècim i venut íntegrament a Móstoles, i un tercer premi de 25.000 euros per al 57033, també molt repartit. A Catalunya, ha tocat a Tàrrega, Montgat, Terrassa i Cornellà de Llobregat. En canvi, aquestes combinacions han esquivat la ciutat de Barcelona.