cavalcada reis verneda pau besòs maresme sant martí 2024
Foto d'arxiu. Autora: Mariona Gil

La pluja va fer la guitza aquest divendres. La cavalcada de Barcelona 2024 va quedar passada per aigua, però tot i això Ses Majestats van fer tot el recorregut amb normalitat. No va tenir la mateixa sort la cavalcada de Sant Martí, que es va cancel·lar sense previ avís, segons han denunciat algunes famílies a les xarxes socials. Es queixen que van passar la tarda esperant els Reis d’Orient, que mai van arribar a aparèixer.

Els caramels, l’única mostra de la cavalcada

Segons els veïns, l’única mostra de la cavalcada de Sant Martí van ser dos camions tirant caramels. La desfilada es va iniciar a les 17 h a la plaça de Leonardo da Vinci, però en començar a ploure, es va suspendre a l’altura del carrer de Guipúscoa amb la rambla de Prim. Els veïns es queixen que ningú va avisar de la suspensió i això va deixar moltes famílies esperant (sota la pluja) als carrers pels quals havia de passar la cavalcada fins a arribar a la plaça de la Palmera de Sant Martí cap a les 21 h.

Tres cavalcades suspeses a Sant Martí per la pluja

L’Ajuntament de Barcelona informa que durant la tarda es van suspendre tres cavalcades a Sant Martí i, segons el consistori, en tots els casos es va fer a petició dels organitzadors.