Barcelona sí que ha aconseguit un pessic del segon premi, que ha anat a parar a tres administracions de la ciutat. Però el gruix del 92845 s’ha venut a l’Hospitalet, a la rambla de Just Oliveres, que ha repartit 75 milions d’euros. El tercer premi, 07637, ha estat l’últim que s’ha cantat, a les 13.08 h, i ha tornat a premiar la ciutat veïna de l’Hospitalet. S’ha venut íntegrament al centre comercial de Gran Via 2.

Un número força similar, el 07617 ha estat un dels dos quarts premis. S’ha repartit a Terrassa, Sant Andreu de la Barca i també a dos administracions de la ciutat: a la Barceloneta i la Sagrera. L’altre quart, el 67009, també s’assembla moltíssim a un dels cinquens, el 60090, i ha esquitxat Barcelona, concretament l’administració de Muntaner, 438.

Els més matiners han estat els premis menors, els cinquens, molt repartits a tot l’estat i també a Catalunya. El 32306 s’ha venut a Sitges i Cubelles, mentre que un pessic del 60090 s’havia venut a Sort. També ha viatjat per tot l’estat el 46984, un cinquè premi que ha anat a parar als viatgers de l’AVE que en van comprar a la madrilenya estació d’Atocha.

El d’avui ha estat un sorteig inusual pel temps que han trigat a aparèixer els premis més importants. Era evident el nerviosisme dels nens que han sortit cap al final de la rifa, perquè sabien que cantaven segur un premi gros. Neguit també entre el públic, que, cada any, ha intentat atreure la bona sort amb les disfresses més estrafolàries.