(ACN/Redacció) Els quatre turistes detinguts per agredir un taxista al Raval han quedat en llibertat provisional després de passar a disposició judicial aquest dimarts. Els acusats van ser arrestats a Reus per un delicte de lesions.

El magistrat del Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus, en funcions de guàrdia, ha determinat que els detinguts hauran de personar-se al jutjat quan siguin requerits. Com que la denúncia es va produir a la capital catalana, el jutjat de Reus s’inhibirà en favor d’un de Barcelona perquè instrueixi el cas.

Van pujar al taxi per anar fins a l’aeroport de Reus

Els fets van tenir lloc aquest dilluns a primera hora del matí. Els turistes van contractar un servei de taxi convencional per anar de l’hotel del Raval on s’allotjaven fins a l’Aeroport de Reus. Però en lloc de pujar-hi, van carregar l’equipatge a un VTC. El taxista es va posar davant del vehicle per expressar el seu desacord i els quatre homes van tornar a baixar del cotxe tipus Uber i van agredir-lo. Els Mossos els van interceptar quan arribaven amb aquest vehicle a l’aeroport del Baix Camp.