Així els desconeguts promotors de Project X Barcelona fan publicitat del que ells han batejat com la festa més èpica de la història. Es convoca per al 22 d'abril a través de Facebook i ja compta amb més de 15.000 interessats a assistir-hi. Ja s'ha publicat el preu de les entrades, que van dels 20 als 35 euros. S'havien de començar a vendre el 10 de març però la data s'ha endarrerit. El que no es diu, però, és on es farà la festa, inspirada en la pel·lícula nord-americana 'Project X'. S'hi prometen tots els ingredients del film, fins i tot aquest gnom, ple de pastilles d'èxtasi. La suposada celebració d'aquesta festa ja ha provocat la reacció de diversos grups municipals. El PSC i el PP demanaran explicacions a la Comissió de Seguretat municipal d'aquest dijous, i Iniciativa reclama que es garanteixi la convivència amb els veïns. ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, alcaldable del PP "Això són festes en el que hi ha descontrol del consum d'alcohol, de drogues, que, fins i tot, es poden produir aldarulls, o trencaments de mobiliari, etc. Va molt més enllà d'una bretolada." JANET SANZ, regidora d'ICV-EUiA "Sempre s'ha de garantir la convivència i preservar la convivència. A partir d'aquí demanar que l'Ajuntament sigui garant d'aquesta convivència i que estigui atent al que vagi succeint." L'Ajuntament, però, resta credibilitat a la convocatòria que no es descarta pugui ser falsa. Tot i així, assegura el consistori, en cap cas no es permetria que se celebrés. De fet, festes similars a altres països han resultat ser estafes. Sense anar més lluny aquí a Barcelona una altra convocatòria promet als que hi vagin festa grossa en aquesta finca, suposadament a Sarrià. En realitat, però, es troba al Papiol i, fins fa poc, pertanyia a un vell conegut de l'afició culer.

Aquest dilluns s’han superat les 15.000 persones inscrites a l’esdeveniment de Facebook Project X Barcelona. Manifesten la voluntat d’anar a una suposada macrofesta que ha de tenir lloc, segons s’explica a la pàgina, el dia 22 d’abril en algun lloc de Barcelona, que encara no s’ha revelat. Ja s’ha publicat el preu de les entrades, que van dels 20 als 35 euros. S’havien de començar a vendre el 10 de març però la data s’ha endarrerit.

La festa està inspirada en la pel·lícula nord-americana ‘Project X’. S’hi prometen tots els ingredients del film: alcohol, sexe, drogues… Fins i tot el gnom de jardí que al film resulta que és ple de pastilles d’èxtasi. La suposada celebració d’aquesta festa ja ha generat la reacció de diversos grups municipals. El PSC i el PP demanaran explicacions a la Comissió de Seguretat municipal d’aquest dijous, i Iniciativa reclama que es garanteixi la convivència amb els veïns.

La convocatòria d’aquesta festa conviu a les xarxes socials amb una altra de similar, en aquest cas a Sarrià. Se suposa que es farà el 22 de juliol però els organitzadors tampoc no han facilitat encara la direcció exacta de la festa. De fet, l’únic indici de la teòrica ubicació (i que en resta credibilitat) és la fotografia d’una luxosa finca que encapçala l’esdeveniment de Facebook. Alguns dels usuaris han descobert que es tracta de l’antiga casa de Bojan Krkic, exjugador del Barça, que, segons alguns mitjans esportius, ha venut recentment. La casa ni tan sols està a Sarrià, sinó al Papiol.