Ho anuncien ben clar perquè és la raó de ser d'aquesta nova gelateria del barri de Gràcia. Gelats, sorbets, orxata i altres productes, tots certificats, fets amb ingredients que provenen de l’agricultura i la ramaderia ecològiques. A més, de moment, el preu no és una raó per frenar el consum d'aquests capricis. JORDI RIVERA, soci de Bodevici "Això del tema ecològic està arrelant i va a més perquè és el més sincer, honest i saludable que et pots menjar a dia d'avui, sense cap mena de dubte. La nata fresca, la gent gran, quan li donem a provar se'ns emociona i ens diu que és el gust de quan eren petits, de la nata fresca de la granja que l'agafaven per dalt i hi posaven una mica de sucre." La consciència ecològica de Bodevici va més enllà dels productes comestibles. I és que tots els recipients on se serveixen els gelats o les begudes són biodegradables. JORDI RIVERA, soci de Bodevici "Des de les terrines, que són de cel·lulosa natural, totalment biodegradable, fins a les culleretes, fibra de midó de blat de moro." Aquest estiu s'han estrenat a Gràcia per partida doble amb dues gelateries. Asseguren que és el barri de la ciutat amb més demanda de productes ecològics. El mateix passa amb Catalunya, la comunitat de l'Estat on més es consumeixen aquest tipus de productes. De fet, tots aquests gelats es fan al primer obrador amb certificació ecològica d'Espanya, que està situat a Trujillo, a Càceres. Un obrador des del qual també tenen en compte els celíacs o les persones que tenen intolerància a la lactosa o que no poden prendre sucre.