En un comunicat, la CGT nega qualsevol vinculació amb actes com el robatori al Bingo Laietana. El sindicat afirma que, a l’hora que es va produir el robatori, el piquet informatiu estava a Mercabarna i amb la “cara descoberta”. Reconeixen que van cremar “quatre papers dins d’una caixa” davant la Borsa i que van llençar-hi ous, però diuen que aquests actes van ser “simbòlics”.

Respecte als incidents que van passar durant la tarda, la CGT indica que la manifestació que el sindicat va convocar va “començar i acabar sense cap intervenció policial” i afirma que “no se’ns pot fer responsables del que va passar al darrere o als carrers laterals sense fer-ne responsables també la resta de sindicats”. Hi afegeixen que van avisar els encaputxats que es traguessin les caputxes o marxessin de la manifestació.

El sindicat també acusa els Mossos d’Esquadra d’actuar amb brutalitat i de fer càrregues indiscriminades. Denuncien que hi ha grups d’agents de paisà que imiten l’estètica dels antisistema i s’infiltren a les manifestacions.

Per últim, consideren que “s’ha intentat amagar el nombre cada cop més gran de persones que va a actes d’organitzacions que al poder no li agraden”. Consideren que les retallades de les condicions laborals i socials, l’augment de la injustícia i les diferències entre rics i pobres portaran “a una major conflictivtat i els polítics estan buscant excuses per endurir el Codi Penal”. Consideren contradictori que les administracions siguin permissives amb “l’entramat que permet les evasions fiscals” i, per contra, “preparin el terreny per criminalitzar qualsevol que en discrepi”.