Els aldarulls que han acabat amb la mort d'un jove dominicà de 28 anys s'han produït a última hora de la matinada. Poc abans de les cinc, alguns veïns ja han sentit crits a la porta de la discoteca. I gairebé una hora més tard, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que hi havia una persona ferida per arma de foc. Ramon Marchante, testimoni "Oí jaleo, me asomé porqué pensé que ya se estaban peleando otra vez. Cuando empezaron a venir los Mossos d'Esquadra, la gente corría para arriba." Una vintena de persones estaven implicades en la baralla, segons els testimonis, que també han vist la víctima, ja ferida, al carrer. Tot i que els serveis mèdics han intentat reanimar-la, finalment no han pogut salvar-li la vida. La discoteca, freqüentada per joves d'origen llatinoamericà, és des de fa temps escenari habitual de baralles i molèsties, segons els veïns. Juan Durán, veí "Normalment aquesta discoteca, i les altres perquè ha canviat moltes vegades de nom, sempre ha donat problemes. Esbroncades, sorolls, la música que està mal insonoritzada." L'Ajuntament ha explicat que les queixes que rep la Guàrdia Urbana són normalment per sorolls a l'exterior del local. I ha afegit que la discoteca té la llicència en ordre.

L’avís dels Mossos s’ha produït a les 5.55 h. Aleshores el que se sabia era que l’individu estava ferit a causa d’una baralla. En arribar els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el seu estat havia empitjorat i el jove ha mort poc després. La batussa ha tingut lloc, segons les primeres informacions, a l’interior de la sala de concerts Koko Premium Club, abans Banana’s i Brisas del Caribe, a tocar de la gasolinera de la part baixa del Paral·lel, des d’on els empleats han sentit el so d’una detonació.

La discoteca, que sol ser freqüentada per joves de la comunitat llatinoamericana resident a Barcelona, ha estat escenari habitual d’aldarulls. Segons Manuel Marchena, veí d’un bloc de pisos del davant de la discoteca, fa dues setmanes va tornar a haver-hi enfrontaments entre alguns clients, amb llançament d’ampolles de vidre.