Centenars de persones han irromput a l’Estació de França després d’acabar la manifestació contra els bombardejos a Gaza. Els manifestants han desplegat una pancarta a l’accés en què es podia llegir “Estació Palestina” i una altra amb els noms de les persones mortes durant el conflicte bèl·lic. Després d’una hora de protesta, els Mossos d’Esquadra han desallotjat els manifestants cap a les 20 h. Els organitzadors de la manifestació que ha començat a la plaça d’Urquinaona s’han desmarcat d’aquesta acció.

Bloqueig dels accessos a l’Estació de França

Per impedir l’accés a les vies, els Mossos d’Esquadra n’han bloquejat els accessos i han acabat tancant l’estació poc després de les 19 h. El cordó de l’entrada, a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, només ha permès l’entrada o sortida dels viatgers que disposessin d’un bitllet.

Moments de tensió amb els Mossos

Durant la protesta s’han viscut moments de tensió entre els manifestants i els Mossos d’Esquadra. Els agents han hagut de fer ús de les porres contra alguns dels concentrats que s’hi han encarat i han apartat un d’ells per identificar-lo.