Sis dotacions dels Bombers de Barcelona estan mobilitzades per extingir un incendi en un local del carrer de Consell de Cent. El foc s’ha produït en els baixos de l’immoble, a la cruïlla del carrer de la Independència, al barri del Clot. Segons han informat els bombers a betevé el foc s’ha extingit ràpidament un cop s’ha rebut l’avís i no hi ha hagut ferits ni ha calgut evacuar cap persona.

incendi consell cent clot

Foc dins un magatzem amb productes de perfumeria

El foc s’ha originat en un magatzem de productes de perfumeria del carrer del Consell de Cent i ha cremat diversos prestatges i cartrons. Les flames han provocat una columna de fum ben negre. A hores d’ara es desconeixen les causes de l’incident.

Els bombers ha rebut diversos avisos a les 14.40 h i, tal i com ha explicat el caporal de guàrdia Simón Domínguez a les 14.52 h tot el foc ha estat apagat. Un cop extingit l’incendi els bombers han procedit a ventilar el local i comprovar possibles danys en l’edifi, que s’ha vist afectat en part per la temperatura i les flames.

En una primera inspecció els bombers han detectat una fuita elèctrica dins l’immoble i han decidit tallar per precaució el subministrament de llum a tota la finca, mentre els tècnics de la companyia fan una revisió de la instal·lació.

Últims incendis a Barcelona

L’últim incendi del qual betevé s’ha fet ressò a la ciutat va ser el 4 d’octubre en un pis de l’avinguda Meridiana que va començar en un electrodomèstic. Un mes abans, el 5 de setembre, es va incendiar un edifici d’oficines del carrer d’Aragóque va haver de ser evacuat del tot. El dia anterior, el 4 de setembre, també hi va haver dos incendis més: un, en un pis del carrer Nou de la Rambla, al Raval, i l’altre, en un pàrquing del centre de la ciutat.