Aquest dilluns al matí s’ha declarat un incendi al pàrquing Saba de la plaça d’Urquinaona, a la Dreta de l’Eixample. Sis dotacions dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat fins al lloc dels fets, juntament amb patrulles de la Guàrdia Urbana. L’incendi ha provocat una gran quantitat de fum que ha afectat les tres plantes de l’aparcament i ha obligat a evacuar les instal·lacions.

No hi ha ferits i tampoc no ha resultat afectat cap vehicle.

incendi pàrquing SABA

La crema de fulles, la hipòtesi principal

Els bombers treballen amb la hipòtesi que l’origen de l’incendi ha estat la crema de fullaraca que s’havia acumulat a les reixes de ventilació que donen aire a la instal·lació, que es podrien haver encès per una cigarreta mal apagada. Tot i que aquests dies a l’interior del pàrquing s’hi estaven fent obres, els bombers les desvinculen de l’incident.

Restriccions de trànsit a diversos carrers

L’incendi ha començat a les nou del matí quan s’ha donat l’avís i ha obligat a restringir el trànsit a la zona. L’actuació dels bombers ha obliga a tallar el trànsit dels carrers de Pau Claris, Casp i Roger de Llúria, i també s’han produït afectacions a la Gran Via.

incendi Barcelona pàrquing saba

L’incendi a l’aparcament ha obligat a desviar diferents línies d’autobús que circulen pel carrer de Pau Claris amb la Gran Via, segons informa TMB a les xarxes socials.

Els darrers incendis a la ciutat

Un dels últims incendis que es va produir a la ciutat va ser el 29 d’agost al restaurant de menjar ràpid Burger King ubicat a la Rambla, 135, a tocar de la plaça de Catalunya. L’incident es va iniciar en una campana extractora del local, sense produir cap ferit. Uns dies abans, el 31 de juliol, un altre foc va cremar un restaurant de l’avinguda del Paral·lel, 165. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), va haver d’atendre tres persones per inhalació lleu de fum.

betevé està treballant per ampliar aquesta informació d’última hora.