El foc no ha afectat el túnel del metro, només la maquinària i les tanques que hi havia a l'exterior, a més d'una trentena de metres de cable. Tot plegat ha començat en un dipòsit de gasoil que vessava i que s'ha inflamat per causes que encara es desconeixen. El Juan ha fotografiat les flames amb el mòbil. Assegura que han arribat als 15 metres d'altura, però malgrat l'espectacularitat, no hi ha hagut ferits. JUAN REY "Ni hemos cogido coches ni nada, hemos salido corriendo en dirección contraria al fuego porque daba pánico". El que més ha espantat els treballadors de la zona és la benzinera que hi ha davant mateix d'on s'ha produït l'incident. El vent, però, empenyia el fum en direcció contrària. DANIEL HONORADO "Cuando empezó a arder en serio eran bastante altas, tuve que bloquear la gasolinera para que no pasara nada". L'incendi s'ha produït a tres quarts de 8 del matí i han calgut tres dotacions de bombers i un vehicle d'ajudes respiratòries per apagar-lo. Els bombers hi han arribat de seguida, i les tasques d'extinció han durat només 10 minuts.

El foc no ha afectat el túnel del metro, només la maquinària i les tanques que hi havia a l’exterior, a més d’una trentena de metres de cable. Tot plegat ha començat en un dipòsit de gasoil que vessava i que s’ha inflamat per causes que encara es desconeixen.

L’incenci s’ha produït a tres quarts de 8 del matí i han calgut tres dotacions de bombers i un vehicle d’ajudes respiratòries per apagar-lo. Les tasques d’extinció han durat només 10 minuts.