El sindicat ha informat mitjançant un comunicat que Sánchez ha estat citada a declarar el proper dilluns a la Ciutat de la Justícia, com la secretària d’Organització del sindicat de Barcelona, Laura Gómez, que va passar 23 dies en presó preventiva pels mateixos fets. Tant Gómez com Sánchez van participar en una protesta davant la Borsa el dia de la vaga general.

La CGT ha deplorat la imputació i ha demanat que es tanqui “de seguida” l’expedient que afecta les dues sindicalistes, ja que considera que l’acció davant de la Borsa no es pot criminalitzar perquè va ser simbòlica.

Fonts del sindicat han afirmat que Sánchez es va limitar a posar una cinta de banda a banda a les portes de la Borsa, fet que des de la CGT consideren que no es pot considerar com un acte coercitiu, i han indicat que no va participar en la crema de la caixa de cartró amb papers que simbolitzaven diners com a missatge de denúncia contra el capital.

Des del sindicat han anunciat que es concentraran davant de la Ciutat de la Justícia durant la compareixença de la seva companya al jutjat i han criticat que el que ells consideren una “performance” inofensiva s’hagi convertit en un “judici polític”.