Els cartells són de color taronja i simulen un avís de trànsit. Contenen diversos arguments per visitar les parròquies del barri, com ara “Déu t’espera”, “Un moment de silenci”, “Fer una estona d’oració”, “Adorar l’Eucaristia” o bé “Parlar amb un capellà”. S’anima a visitar la parròquia més propera entre les 9 h i les 21h el dia de Corpus.

“Com que moltes esglésies estan tancades per motius de seguretat, pensem que seria bo fer torns i que totes les esglésies del barri estiguessin obertes avui per venir a pregar”, ha explicat el pare Ferran Colàs, responsable de l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia.

La iniciativa va sorgir dels capellans de l’arxiprestat –que aplega 10 parròquies i diversos oratoris de les escoles religioses de Gràcia i Vallcarca–, que van tenir la idea d’aprofitar el dia de Corpus per engegar una campanya de difusió.

La iniciativa ha estat un èxit si fem cas al nombre de feligresos que han acudit a la parròquia. Asseguren que aquest dijous l’assistència de fidels a l’oratori s’ha doblat, arribant a les 40 persones. “Hem tingut una molt bona resposta i la iniciativa ha estat molt ben acollida”, ha dit Colàs.