(ACN) El Jeevan, veí del Raval, que va estar a punt de perdre un ull per un apunyalament al Raval en intentar ajudar uns joves que estaven sent agredits per diversos individus, denuncia que el seu agressor està en llibertat i sense ordre d’allunyament, i que, tant ell com els seus amics, han rebut amenaces i tenen “por de sortir al carrer”.

“Va anar al bar que freqüentem i els va dir als treballadors que si la policia els perseguia correria la sang”, han explicat. Un altre dels afectats, el Lucas, afegeix que “els està buscant per la zona amb un patinet”. Comenta que han posat en coneixement de la policia catalana aquestes amenaces, però que la resposta ha estat que vagin amb compte quan passin per allà.

Els fets van passar la matinada del 31 d’octubre a la plaça de Castella

La víctima i els seus quatre amics van acabar ferits de diversa consideració la matinada del 31 d’octubre a la plaça de Castella, quan van ajudar uns joves a qui estaven agredint. Els Mossos d’Esquadra van aconseguir detenir un dels agressors, però, segons els denunciants, va sortir al carrer a les 48 hores. Menys d’un mes després, el Jeevan continua caminant amb dificultats i es recupera a poc a poc de les ferides.