calvegueram passeig de Sant Joan

Un grup de persones es va colar la matinada de dissabte a diumenge a les instal·lacions de clavegueram de Barcelona. Segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i l’Ajuntament ha confirmat a betevé, els intrusos van accedir-hi sense permís i van fer-hi nombroses pintades amb aerosols. També s’hi van trobar alguns envasos buits de begudes alcohòliques.

L’Ajuntament explica que els vàndals van forçar una porta de seguretat, al passeig de Sant Joan amb l’avinguda Diagonal, per entrar a aquestes dependències d’accés al clavegueram i l’aigua freàtica. Fonts municipals puntualitzen que es tracta d’un fet aïllat i que feia molts anys que no es produïa.

L’Ajuntament ha reparat l’accés

Els tècnics municipals van comprovar diumenge que no hi havia cap desperfecte a la maquinària, però sí restes de brutícia i pintades. L’Ajuntament ja ha reparat la porta d’accés i ha programat la neteja dels grafits, amb un cost aproximat d’uns 3.000 euros.

De la seva banda, els Mossos d’Esquadra han obert diligències per aquests fets. El consistori té previst formalitzar la denúncia aquesta mateixa setmana.