Vehicle de la Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona un fugitiu buscat per homicidi. Segons informa el cos policial en un comunicat, l’home tenia una ordre internacional interposada per les autoritats de Montenegro. Se’l buscava acusat d’haver disparat diverses vegades un home a l’interior d’un vehicle i fugir.

La policia va localitzar el detingut a prop d’un hotel de Barcelona, on estava allotjat. Posteriorment, es va confirmar que també s’havia allotjat en altres establiments de la zona. Amb aquesta informació, els agents van detenir el fugitiu el 22 d’agost.

Guardaespatlles de l’organització Skaljari

La Policia Nacional informa que el detingut era un dels guardaespatlles del líder de l’organització criminal Skaljari. Els fets pels quals se l’acusa van passar el 31 de maig de 2016 quan el fugitiu, en companyia d’una altra persona, presumptament va intentar matar un home. Segons el relat policial, van disparar-li diversos trets amb una pistola que tenien de manera il·legal, mentre la víctima es trobava a l’interior d’un vehicle. Posteriorment, van fugir. El detingut s’enfronta a una pena màxima de 15 anys de presó.