JUAN CAMILO RAMOS, responsable d'Urbanisme de la FAVB "Conseguir unos objetivos de trabajo comunes a un grupo tanto de organizaciones como de personas individuales preocupadas el urbanismo de la ciudad de Barcelona."

La jornada de treball d’aquest dissabte ha servit per definir els espais i interessos principals de la Taula Veïnal d’Urbanisme: preveuen obrir set espais de treball que s’aniran modificant al llarg del temps en funció de les inquietuds dels col·lectius que hi participen. Els temes de debat d’aquesta primera jornada han estat la gestió de la xarxa d’equipaments i l’habitatge, a més de la planificació urbana i les grans infraestructures pendents a la ciutat. També hi hagut temps per debatre sobre mobilitat i la millora dels barris més oblidats.

La iniciativa, que va sorgir el mes d’octubre passat al Fòrum Veïnal sobre l’Urbanisme, pretén ser un punt de trobada estable entre els col·lectius que hi participen. Els impulsors preveuen, a més de les trobades de cada grup, l’organització de seminaris per compartir les conclusions.