Campistol considera que el projecte d’ampliació del Clínic, que es va començar a estudiar a mitjan any passat, suposaria un guany per a Barcelona i permetria millorar els serveis que ofereix el centre. El director general del Clínic ha assegurat que actualment “tenim molta pressió d’urgències i moltes limitacions tècniques i per això necessitem créixer”.

Josep Maria Campistol ha afirmat taxativament que “no hi ha cap intent de privatització de l’hospital” i que el Clínic “és i serà un hospital públic”. Durant l’entrevista, també s’ha parlat de Barnaclínic, la clínica privada que comparteix espai i personal del centre. Campistol ha afirmat que a Barnaclínic “s’estan fent les coses correctament”, encara que ha reconegut que s’ha de canviar el seu marc jurídic i “ha de sortir de les instal·lacions de l’hospital”.

Campistol també s’ha mostrat favorable a Barcelona Medical Destination ja que la ciutat “té un potencial increïble i seria una llàstima perdre l’oportunitat de promocionar-la com a destinació de turisme mèdic”.