Les festes a les bateries antiaèries, al turó de la Rovira, no són cap novetat. Un cop cau el sol els búnquers del Carmel es transformen en una zona de festa, però la que es va celebrar aquest dissabte a la nit va sobrepassar tot el que els veïns havien viscut fins ara. Segons expliquen, la festa va començar a les set de la tarda i es va allargar fins a les quatre de la matinada. L’esdeveniment comptava amb dos discjòqueis, preparats amb ordinadors portàtils, bateries, llums i grans altaveus amb Bluetooth i que van ser els encarregats de posar música a la festa.

Tot i que es desconeix qui van ser els organitzadors de la festa, en principi il·legal, ho tenien tot ben pensat: l’esdeveniment disposava també de barra de bar i els preus de les begudes oscil·laven entre un euro i mig per les cerveses i sis pels combinats.

El tancament de la zona, ben a prop

Els veïns de la zona fa anys que reclamen mesures per evitar el soroll i l’incivisme que provoquen les festes i botellots. Per això l’Ajuntament ha decidit blindar els búnquers del turó de la Rovira de nit. De fet, les obres haurien d’haver començat al setembre, però els treballs es van retardar a causa de problemes de subministrament de material. Finalment, les obres han començat aquest dimarts.