residència Los Olivos

Un home de 78 anys ha mort a la residència de gent gran Los Olivos del barri del Carmel, presumptament, a mans d’un altre resident. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí i ha pogut confirmar betevé, els fets han passat aquest dimecres a la mitjanit, a les 0.30 h, a la residència del carrer de Montserrat de Casanovas, 201, al districte d’Horta-Guinardó.

Els Mossos d’Esquadra han informat a través d’un comunicat que han detingut el presumpte homicida, de 89 anys. Tot i que la policia no ha donat més detalls del succés, segons diversos mitjans, l’arrestat hauria utilitzat com a arma homicida un pot d’escuma d’afaitar i té alzheimer. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’ha fet càrrec del cas.

Un succés “traumàtic i puntual”

En un comunitat que ha emès la residència Los Olivos, tant la direcció com els treballadors asseguren estar “consternats” per un succés “traumàtic i puntual”, que, afegeixen, no era previble. També es demana “respecte” per a les dues famílies, la de l’agredit i la del presumpte agressor. Alhora, se subratlla que el centre compleix tots els protocols exigits per l’administració, i que els seus responsables s’han posat a disposició de les autoritats per al que convingui.