incendi enric granados

Un incendi en un restaurant al carrer d’Enric Granados ha fet saltar les alarmes en aquest punt de l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Tal com han relatat testimonis directes dels fets a betevé, el foc s’ha produït dins del restaurant Carnal Steak House, un establiment “relativament nou”, segons aquestes mateixes fonts. S’ubica al número 52 d’aquesta via. Les flames s’han extingit minuts després i no hi ha hagut cap persona ferida.

L’incendi ha obligat a mobilitzar de forma ràpida els bombers i les ambulàncies, que han arribat amb molta rapidesa al lloc dels fets. Gràcies a les tasques d’extinció, el foc no ha provocat afectacions personals ni tampoc ha fet malbé les instal·lacions, tal com han informat fonts municipals a betevé.

Tallada la confluència d’Enric Granados amb Provença

Un usuari ha compartit imatges del moment del desplegament dels serveis d’emergència en aquest punt d’Enric Granados. L’incendi ha obligat a tallar aquesta via en la confluència amb el carrer de Provença. Malgrat l’extinció del foc, està previst que el desplegament continuarà uns minuts més.