Els Mossos d’Esquadra han detingut dos germans per un robatori especialment violent d’un telèfon mòbil a un home a l’estació de metro de Torre Baró – Vallbona (Nou Barris). Els fets es remunten al dissabte 19 d’agost, cap a la 1.40 h, quan els dos delinqüents van furtar el telèfon a la víctima. Després del robatori, la víctima va evitar encarar-se amb els lladres i va intentar fugir del lloc dels fets amb el propòsit d’anar a la comissaria i interposar una denúncia. Malgrat tot, els delinqüents van detectar les intencions de l’home i, després de seguir-lo, van propinar-li una pallissa molt violenta, amb puntades de peu al cap.

Segons ha informat el TSJC, el jutjat número 15 de Barcelona n’ha decretat l’ingrés a presó comunicada i sense fiança i ha obert la causa per lesions, robatori amb violència i amenaces.

Al cap de pocs dies, fruit d’una investigació, el 25 d’agost, els Mossos d’Esquadra van aconseguir detenir els dos germans, de 26 i 31 anys. Es tracta de dos detinguts reincidents que acumulen més de 15 antecedents policials entre tots dos.