La Guàrdia Urbana ha detingut un home per robar amb força a l’interior de dos vehicles, poc després de calar-hi foc en un. Els fets han tingut lloc a les tres de la matinada d’aquest dimecres, quan els agents van ser requerits per l‘incendi d’un turisme al carrer d’Ourense, al barri del Carmel.

L’incendi va delatar a lladre

En arribar al lloc, la policia municipal va observar un home dins d’una furgoneta, però va passar de llarg per dirigir-se cap al cotxe d’on sortia fum. Un testimoni va explicar als guàrdies urbans que havia vist una persona trencar un vidre del vehicle per robar-hi, i va donar una descripció que coincidia amb la de l’home que havien observat dins la furgoneta. Van anar a cercar-lo i van detectar que les portes del vehicle estaven efectivament forçades. Quan van preguntar-li si la furgoneta era seva els va dir que era d’un amic. Però la policia va localitzar-ne el propietari, que va negar-ho, i van procedir a detenir l’individu.

Tres altres detinguts per robatoris dins vehicles

Passades les 4 h de la matinada, un altra patrulla de la Guàrdia Urbana va detenir altres tres persones per robar a l’interior de vehicles al passeig de Valldaura, també a Horta-Guinardó. Els agents havien vist els homes en actitud sospitosa prop dels cotxes estacionats a la zona.

Després de seguir-los, van veure com un d’ells treia una navalla per intentar accedir a un dels turismes, mentre els altres dos aguaitaven. Tot i que van intentar fugir en acudir-hi la patrulla, es va aconseguir detenir-los.