entrades salo ensenyament 2024

El Saló de l’Ensenyament 2024 torna aquest mes de març amb més de 200 expositors, que presentaran tota l’oferta d’estudis per al curs 2024-25. En l’edició d’enguany, la formació professional guanya pes, amb un 10 % més d’espai que l’any passat. Tampoc no hi faltarà l’assessorament als estudiants i les famílies per triar l’opció que més s’adapta als seus interessos. Si no et vols perdre l’oportunitat de rebre assessorament especialitzat, consulta com aconseguir entrades per al Saló de l’Ensenyament i el preu dels accessos.

Entrades per al Saló de l’Ensenyament 2024

Les entrades per al Saló de l’Ensenyament ja es poden adquirir per internet, a través de la pàgina web del congrés. Tens tres tipus d’accessos diferents:

  • Individual: 7 €
  • Grupal: 6 €
  • Amb descompte del Carnet Jove: 6,5 €

Quan escollis la teva opció d’entrada, et demanarà elegir després el dia d’assistència al saló, l’hora aproximada d’entrada i el nombre de tiquets sol·licitats. Un cop afegits a la cistella virtual, hauràs d’omplir les dades personals, explicar el motiu de la visita i fer el pagament.

Comprar entrades a les taquilles

Els dies del saló, els assistents també podran comprar les entrades a les taquilles del Palau 1 de la plaça d’Espanya. En queden excloses les entrades grupals, que només es podran adquirir en línia.