Les opinions són ben diverses al barri. Alguns veïns es queixen que substituir les rajoles per asfalt ha fet perdre identitat a la rambla. També diuen que d’aquesta manera ja no sembla un passeig, sinó una carretera. En canvi, altres persones que viuen al barri asseguren que el canvi és per a millor, i que a partir d’ara serà una rambla més segura. Segons han explicat a BTV, fins ara el manteniment de les rajoles no era l’adequat i moltes persones grans s’hi podien entrebancar. Per això veuen amb bons ulls la remodelació.

L’Associació de Veïns del Poblenou considera que el canvi és un retrocés per al barri. A més, afegeixen que als veïns els hauria agradat que l’Ajuntament organitzés una consulta abans de fer les obres. En canvi, des de la Plataforma d’Usuaris de la Via Pública -una de les entitats impulsores de la remodelació- defensen que la nova rambla tindrà un cost molt més baix pel que fa al manteniment.

De moment, el tram del carrer del Taulat fins al carrer de Pujades ja està del tot acabat. Des d’ara i fins a la primera setmana de desembre s’acabaran d’asfaltar els trams de la rambla compresos entre els carrers de Pujades i de Pere IV.