Aquest és el carrer de la Mare de Déu dels Àngels. Un dels accessos al metro del barri de la Teixonera. "I ...80." Els veïns s'exclamen quan han de pujar aquestes escales. El primer tram. "Lo que iría bien seria un ascensor para poder bajar y subir." "Todas estas escaleras, dos tramos de escalares, eléctrico, todo eléctrico." Aquestes són les solucions que proposen. Però, superades les escales, encara hi ha més problemes. Asseguren que el carrer, amb un forta pendent, està exactament igual que quan el van urbanitzar, fa més de 50 anys. MARIA DOLORES, veïna "Esta acera es matadora. Cuando ves que llueve o algo aquí se ha caído toda la vecindad." ISABEL, veïna "Yo me he caído muchas veces pero he tenido suerte que no me he hecho nada." Demanen que s'executi el projecte d'urbanització de la zona que, asseguren, està pressupostat des de l'any 2006. LLUÍS CAIRELL, AV Teixonera "Estem recollint firmes des de fa bastant temps i les portarem a l'Ajuntament reivindicant les necessitats d'aquesta part del barri de la Teixonera." N'han recollit més de 700. De moment, el districte hi farà accions de manteniment i condicionament. FRANCINA VILA, regidora d'Horta-Guinardó "Som conscients d'aquest carrer, d'aquesta realitat. Estem pendents de fer-hi unes millores, de fer el manteniment que pertocaria i tenim en compte elements com posar-hi baranes o terra antilliscant que pot ajudar i facilitar aquests problemes que hi ha d'accessibilitat i que faciliti el trànsit o el passeig dels veïns que hi viuen." El consistori també estudia fer un projecte nou per millorar definitivament aquests problemes de mobilitat. Els veïns reclamen participar-hi, perquè, asseguren, són ells qui millor coneixen les dificultats que hi ha al carrer.

El carrer de la Mare de Déu dels Àngels és un dels accessos a l’estació de metro del Coll-la Teixonera. El primer tram té  80 esglaons i la resta, ni això, tot i el fort pendent. Els veïns reclamen la instal·lació d’escales mecàniques i ascensors; i introduir-hi noves millores per tal que deixin de relliscar. Asseguren que la causa n’és que el carrer està exactament igual que quan el van urbanitzar, fa més de 50 anys. També reivindiquen que s’executi el projecte previst i pressupostat des de l’any 2006. Totes aquestes demandes estan incloses en una recollida de firmes que ja han iniciat amb èxit entre el veïnat, i que pensen dur a l’Ajuntament. En tenen per ara 700.

El districte els ha contestat que hi farà accions de manteniment i condicionament. Francina Vila, regidora d’Horta-Guinardó, afirma “ser conscient d’aquesta realitat” i és per això que treballa, diu, en un nou pla per resoldre definitivament aquests problemes de mobilitat. Els veïns reclamen participar-hi, perquè, asseguren, ningú no coneix millor que ells les dificultats que hi ha al carrer de la Mare de Déu dels Àngels.