Reixes com aquestes comencen a ser part del paisatge dels carrers de Ca l'Alegre de Dalt, Providència o Legalitat. Es tracta de mesures que molts veïns de la Sala KGB estan prenent per minimitzar l'impacte del botellón de les nits de cap de setmana. Els veïns denuncien que des de la discoteca se'ls menysprea i que l'Ajuntament no defensa el dret al descans. Després del que, diuen, és una batalla de gairebé 30 anys, demanen solucions definitives. GRISELDA FORNÓS, veïna del carrer de la Providència "És impunitat absoluta, perquè facin el que facin no passa mai res, o sigui, com a molt, si hi ha una baralla molt greu i hi ha sang ve una ambulància, ve la policia, però aquí, mentrestant, t'has d'aguantar, que passis i es fiquin amb tu o que t'amenacin o que diguis 'si us plau no crideu' i encara cridin més i t'insultin." Els veïns han decidit durant els últims mesos gravar el carrer durant la nit. Asseguren que els usuaris de la discoteca surten amb beguda fora del local, s'hi consumeixen tot tipus d'estupefaents i hi ha cridòria i aldarulls. MIREIA VARO, veïna de carrer de Ca l'Alegre de Dalt "El meu portal és tot just al davant i cada vespre tenim botellón a la porta, ens trenquen els vidres, una vegada al mes hem de canviar tota la vidriera, ens rebenten la porta del pàrquing, ens han entrat dins del portal i ens han rebentat l'ascensor, ens piquen als intèrfons, és horrible." La direcció del KGB afirma que no es permet treure beguda de la sala, però que hi ha grups que surten a fumar. Per això, estan provant de reduir el nombre de persones que hi van alhora. El districte de Gràcia ha convocat veïns i KGB a algunes reunions amb la Guàrdia Urbana i s'està en contactes amb la sala per fer un gir en el tipus de programació.

Els veïns es queixen que el soroll del carrer i la música arriba a les cases. També denuncien el consum al carrer d’alcohol i de tot tipus d’estupefaents, així com els aldarulls i la violència verbal. Per això, han decidit gravar el carrer durant la nit i han demanat torn de paraula als últims plenaris de Gràcia.

Des del districte s’assegura que s’està treballant perquè la Sala compleixi la normativa: s’ha ampliat la dotació de Guàrdia Urbana a la zona durant la matinada i el consistori està fent de mitjancer per fer un canvi en la programació de local. La direcció del KGB també respon que hi està treballant.