EMILIO MONTOFORT, secretari del Comitè d'Empresa "Entenem que un trasllat forçós a València és una manera de despatxar-les per pocs diners." JESSICA PACZYTARAN, afectada "Yo me encuentro con una niña de una semana pensando que cuando termine mi baja maternal tengo que mudarme a Valencia, mi marido, la niña y yoy claro te encuentras, con una cosa, que dices: 'No entiendo nada, si yo ya tenía todo pensado, que iba a trabajar mis seis horas con mi reducción de jornada' y ahora es como que te viene un balde de agua fría."

La concentració ha estat convocada per USOC. Segons el sindicat, en els darrers temps, l’empresa pressiona els treballadors amb mesures com la instal·lació de sistemes de detecció i control via GPS dels treballadors del Departament de Manteniment.

També denuncien el trasllat forçós de les treballadores del Departament d’Administració, tot i que el gruix dels clients es manté a Barcelona. Segons USOC, la majoria d’empleades tenen situacions familiars que, a la pràctica, els fa impossible el trasllat i es veuen abocades a l’acomiadament.