JOSEP MARIA ÁLVAREZ, secretari general d'UGT "La lluita continuarà, continuarà al carrer perquè les mobilitzacions es faran un dia sí i un altre també. I sobretot continuarà a les empreses per impedir que aquesta aberració s'apliqui a les empreses. JOAN CARLES GALLEGO, secretari general de CCOO "Necessitem una altra reforma laboral que aposti per la negociació col·lectiva, que aposti pel diàleg, per la participació i per l'acord, en definitiva."

Els secretaris generals d’UGT i CCOO, Josep Maria Àlvarez i Joan  Carles Gallego, han lliurat al registre de la Delegació una carta dirigida a la delegada, Llanos de Luna, en què li demanen que insti el Govern espanyol a no aprovar el projecte de llei i pacti un nou text amb els interlocutors socials amb els objectius de reafirmar l’equilibri de les relacions laborals, racionalitzar l’estructura de la negociació col·lectiva i concretar l’escenari per a la creació de  més ocupació i millor.

Els sindicats ja han anunciat que  combatran fins a aconseguir que es retiri la llei. Gallego també ha avisat els empresaris que els sindicats seran presents en tots els centres de treball on s’intenti aplicar de  manera unilateral la reforma per representar els treballadors i  impedir-ho.

Mentre es feia entrega del text, prop de 300 persones han tallat, a les 10 h, el trànsit durant 45 minuts al davant de la seu, al carrer de Mallorca amb Roger de Llúria, en senyal de protesta.