El Pailebot Santa Eulàlia ha arribat puntualment a dos quarts de cinc al Moll de la Fusta amb els tres Reis d'Orient en companyia de tots els seus ajudants. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat carregats de somriures i de regals que aquesta nit repartiran als nens de la ciutat. L'alcaldessa Ada Colau els ha rebut i els ha donat pa i sal en senyal d'hospitalitat i bona acollida. També els ha lliurat la clau de la ciutat que obre totes portes de les cases per on passaran avui. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona "Jo sé que un dels desitjos que més s'han demanat en les cartes i en el bosc dels desitjos de la plaça Catalunya és que no hi hagin més bombes, que no hi hagi més pistoles, que no hi hagin més guerres, que cap nen o cap nena hagi de marxar mai de casa seva, de la seva ciutat o del seu país." El rei Melcior, que s'assembla al primer tinent d'alcalde Gerardo Pisarello, ha volgut enviar un missatge a tots els nens de Barcelona. REI MELCIOR "No hi ha joguines de nens o de nena, aquí tothom pot jugar a jocs de tota mena, els reis podem portar nines o cuinetes als nens, i regalar a les nenes cotxes, construccions o trens." Un cop acabada la cerimònia de recepció, Ses Majestats han anat a preparar la cavalcada que fan per la ciutat.

Els tres Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, han arribat puntuals a la ciutat a bord del pailebot Santa Eulàlia

. Un cop han baixat del vaixell, l’alcaldessa, Ada Colau, els ha rebut i els ha donat pa i sal en senyal d’hospitalitat i bona acollida. A més, també els ha lliurat la clau de la ciutat, que obre totes portes de les cases per on passaran avui. En el seu discurs, Colau ha demanat que “no hi hagi més bombes, que no hi hagi més pistoles, que no hi hagi més guerres, que cap nen o cap nena no hagi de marxar mai de casa seva, de la seva ciutat o del seu país”.

El rei Melcior, que aquest any té una retirada al primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, ha volgut enviar un missatge a tots els nens de Barcelona. Els ha recordat que “no hi ha joguines de nen o de nena, aquí tothom pot jugar a jocs de tota mena, els Reis podem portar nines o cuinetes als nens, i regalar a les nenes cotxes, construccions o trens“.