1.300 persones prendran part en un espectacle d’uns 50 minuts, que tindrà una llargada de 800 metres i estarà estructurat en deu grans blocs. La cavalcada la podreu seguir amb tot detall a BTV, amb connexions en directe a partir de dos quarts de sis de la tarda. A més a més, la televisió pública de Barcelona encapçala aquest any la desfilada amb una carrossa en què s’emetran els vídeos enviats a través d’una aplicació mòbil, el #BTVReis, amb els desitjos dels nens que hi han volgut participar. Els missatges, de sis segons, es podran veure a través d’una pantalla gegant just al punt del recorregut de la cavalcada que hagin marcat les famílies en l’aplicació.

Consells de mobilitat

El intendent en cap de la comissaria de Ciutat Vella, Benito Granados, ha assenyalat que “moure’s o apropar-se a la cavalcada en vehicle particular serà molt complicat” i per això es recomana assistir a la cavalcada “a peu i utilitzant el metro preferentment”.

El suburbà estarà operatiu fins a les 2 h per ser vigília de festiu i, segons ha anunciat TMB, es reforçarà el servei amb més personal d’atenció al públic, seguretat i neteja a les estacions més concorregudes.