El moviment del 15-M ha tornat a sortir al carrer aquest dissabte a tot Espanya. Els “indignats” madrilenys han omplert la plaça de Neptuno per mostrar sobretot el rebuig a l’actuació policial del 25 de setembre, quan es van proposar envoltar el Congrés dels Diputats i van acabar vivint un enfrontament amb els agents antidisturbis que va acabar amb desenes de ferits.

Per donar suport als companys de Madrid, aquesta tarda dues manifestacions no tan multitudinàries han travessat el centre de Barcelona. Totes dues volien condemnar el que consideren una repressió arbitrària d’aquestes manifestacions al carrer. Una cinquantena de “iaioflautes” s’han congregat a les 18.30 h al Pla de Palau i des d’allà han pujat per la via Laietana fins arribar a la plaça de Sant Jaume.

Mentrestant, un altre grup d'”indignats” s’ha concentrat a la plaça de Catalunya, tots amb paraigües perquè plovia força. La intenció inicial era fer-hi una assemblea, però per tal de coincidir amb la convocatòria d’altres grups d'”indignats”, la manifestació s’ha desplaçat fins a la Delegació del Govern del carrer de Mallorca, que s’han trobat protegida per un ampli dispositiu policial.