Quines queixes faríeu arribar al futur síndic o síndica de greuges? BTV convida a la ciutadania a participar en el programa especial que aquest dimecres protagonitzaran els cinc candidats a la Sindicatura del Greuges de la ciutat. A Twitter, amb l’etiqueta #síndicBTV, Facebook i a través del número de WhatsApp 638 292 297 els veïns de la ciutat i qualsevol altra persona tenen una línia oberta per enviar preguntes als candidats a convertir-se en el nou síndic o síndica de Barcelona.

S’hi han presentat a  l’elecció la síndica actual, Maria Assumpció Vilà; el coordinador del Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades a Catalunya, Àngel Miret; l’advocat especialista en dret laboral Miquel Nadal; el professor de dret i relacions internacionals de la UB, David Bondia, i l’advocada i mediadora familiar Mercè Molina.

El programa serà presentat per la periodista Eva Arderius i es podrà seguir en directe per Barcelona Televisió, Barcelona FM i per “streaming”. A més s’ha habilitat un portal web especial en què es pot trobar tota la informació relacionada amb el procés d’elecció del futur síndic o síndica de greuges.