Va deixar de rodar ara fa un any, però aviat ho tornarà a fer. El gener de 2011 el Tibidabo va desmuntar el Panoràmic perquè una auditoria feta al parc, arran de l'accident d'El Pèndol, va determinar que l'atracció era obsoleta. El Consell d'Administració del Tibidabo ha aprovat avui comprar-ne una de nova, fruit de la demanda popular que hi ha hagut des que va desaparèixer. JOAN PUIGDOLLERS, president del Parc d'Atraccions del Tibidabo "Els usuaris valoren positivament el funcionament del Parc, però fan una demanda de més atraccions. I en la línia de fer un parc familiar, recuperarem una nòria històrica. Intentem reproduir la nòria que forma part dels records familiars." El govern vol que l'atracció sigui d'estètica i de característiques similars a l'anterior: farà uns 20 metres d'altura i tindrà 20 cistelles. A més, estarà equipada amb material i sistemes de control i seguretat d'última tecnologia. Es preveu muntar-la durant aquest any i que entri en funcionament a principis de 2013. La nova nòria s'alçarà a la plaça del Mirador, ara buida, cosa que permetrà una visió panoràmica sobre la ciutat, a 500 metres d'altura. El cost de la compra és de 650.000 euros. L'anunci arriba just ara que diverses veus qüestionen la gestió pública d'un parc deficitari.

Segons ha explicat el president del Tibidabo, el regidor Joan Puigdollers, la roda o nòria s’ubicarà a la plaça del Mirador, on estava la vella instal·lació, el Panoràmic, i ara és un espai buit. Està previst que la roda començi a funcionar a finals d’aquest 2012 o principis de 2013.

El Panoràmic va ser la tercera nòria del parc d’atraccions del Tibidabo i va ser instal·lada el 1983 i desmuntada el gener del 2011, després que l’auditoria que es va realitzar al parc després d‘un accident mortal en una atracció, el Pèndol, es determinés que estava obsoleta.