Per aquest 2015, el Departament de Benestar Social i Família, en col·laboració amb CaixaBank, han decidit digitalitzar el paquet de descomptes que ofereix el Carnet Jove i que es renova any rere any. Els descomptes estaran disponibles a través de l’aplicació mòbil que disposa el Carnet Jove. Segons el responsable territorial a Barcelona de CaixaBank, Jordi Nicolau, l’objectiu és acostar-se a la manera de fer de l’usuari. Per la qual cosa això els “ha portat a l’eliminació del paper”. El cap de màrqueting de Carnet Jove, Josep Maria Serrano, assegura que els descomptes digitalitzats els permetrà tenir un coneixement més acurat de les necessitats i preferències dels usuaris.

En comptes d’anar a buscar el talonari, els titulars del Carnet Jove s’hauran de registrar al web per poder aprofitar tots els avantatges digitalitzats. Tant podran aprofitar els descomptes mostrant-los des del mòbil com imprimint-los des de la pàgina web del Carnet Jove.

Segons les dades que han aportat els responsables, 528.000 joves catalans d’entre 14 i 29 anys s’han fet el Carnet Jove durant el 2014. En total, quatre de cada 10 joves el tenen, una proporció que incrementa entre els nois i noies de 18 a 25 anys, la meitat en són titulars. Per segon any consecutiu, s’ha aconseguit una xifra rècord de titulars del Carnet Jove, que representa el 10% dels carnets joves expedits a Europa i el 20% de l’estat espanyol.