El jurat ha considerat demostrat que l’home va donar un fort cop a la cara de la víctima que li va fer disminuir els reflexos. I que acte seguit la va ofegar amb l’avantbraç des de darrere. També que ho va fer amb traïdoria, aprofitant-se de la confiança de la víctima, ja que no s’han trobat indicis de defensa per part de la víctima.

El jurat considera provat que, després d’assassinar-la, l’home va introduir el cos de la seva dona al cotxe d’ella i va conduir fins al Port de Barcelona, a la zona del Moll Contradic Est. Un cop allà va fer caure el vehicle al mar. El cos va ser descobert quan es va reflotar el cotxe amb una gran grua.

El veredicte del jurat popular s’ha basat en l’informe forense, que indica una compressió mortal del coll amb l’avantbraç. També amb el testimoni d’un agent de la Policia Portuària que va veure l’home a la zona dels fets i de diversos testimonis de l’entorn de la parella que van confirmar que discutien a causa de problemes econòmics.

Després de conèixer el veredicte ara falta saber quina serà la sentència. La fiscalia demana 21 anys de pena per a l’home, i les dues acusacions particulars 25 i 20 anys respectivament.