És només un anunci, però si com diu el Barça brilla i aquesta nit guanya el partit, la Rambla tornarà a convertir-se en l'escenari de la celebració blaugrana. Aquest matí ja hi hem trobat alguns culers equipats fotografiant-se a Canaletes, però aquesta nit les samarretes de l'equip poden inundar per tercer cap de setmana consecutiu aquest espai. El dispositiu de seguretat i mobilitat ja està preparat. Les tanques s'estan convertint en mobiliari habitual dels voltants de plaça Catalunya i també la senyalització excepcional. Aquest matí fins a quatre grues han retirat les motos aparcades al perímetre de seguretat que ha establert la Guàrdia Urbana, s'han retirat els contenidors i buidat les papereres. També es tanquen les estacions de Bicing més properes. La policia tallarà els accessos a la zona de Canaletes i la plaça de Catalunya. Mig miler d'efectius de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana es desplegaran al centre de la ciutat. La xifra definitiva d'agents es modularà en funció del nombre d'aficionats que es congreguin a la zona. CARLES REYNER, portaveu de la Guàrdia Urbana "Fem una corona aïllant el que és Canaletes i plaça Catalunya al trànsit i si observem que baixa molta gent aquesta corona s'amplia." En funció de l'afluència també es poden tancar les sortides de metro com la de la Rambla o la del cafè Zurich o es faran filtres per regular el trànsit de persones. A més s'establiran controls als accessos per retirar als assistents ampolles de vidre. En cas de victòria del Barça, la segona part de la celebració es farà demà i ben lluny d'aqui, al Camp Nou, amb els protagonistes, els jugadors blaugrana. Abans, però, una rua recorrerà els carrers de la ciutat, sortirà a les 19.30 hores de l'Estació del Nord.

L’epicentre del dispositiu és a la Rambla. En cas que el Barça venci aquest vespre a Berlín, Canaletes tornarà a convertir-se en l’escenari de celebració dels aficionats blaugranes. Per aquest motiu, les tanques ja estan col·locades als voltants de la plaça de Catalunya, així com la senyalització excepcional.

Al llarg d’aquest matí, fins a quatre grues han retirat les motos aparcades al perímetre de seguretat que ha establert la Guàrdia Urbana i, a més, s’han retirat els contenidors i buidat les papereres. També es tanquen les estacions de Bicing més properes.


Mig miler d’efectius de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana es desplegaran al centre de la ciutat. La xifra definitiva d’agents es modularà en funció del nombre d’aficionats que es congreguin a la zona. En les darreres celebracions, es van arribar a concentrar unes 10.000 persones.

La Guàrdia Urbana tallarà els accessos a la zona de Canaletes i la plaça de Catalunya, concretament els carrers de Pelai i Balmes, i el carril de pujada de la Rambla. En funció del nombre de persones que hi assisteixin, es podrien tancar algunes sortides del metro per evitar bloquejos.

A més, s’establiran controls als accessos per retirar als assistents ampolles de vidre i es demanarà als locals i bars que no serveixin begudes en gots o ampolles.

En cas que el Barça aixequi aquest vespre l’orelluda,​​ es realitzaria diumenge una rua pels carrers de la ciutat. El recorregut partiria a les 19.30 h de l’Estació del Nord i passaria per l’Arc de Triomf, la ronda Sant Pere, la plaça de Catalunya, el passeig de Gràcia, Aragó, l’avinguda de Roma, Comte d’Urgell, l’avinguda de Sarrià i fins a la travessera de les Corts. La Urbana desplegarà un ampli dispositiu per tallar el trànsit i facilitar el pas de la comitiva amb agents de la Unitat de Suport Policial (USP), de Trànsit i la Unitat Muntada, d’entre 150 i 180 agents.