mòbils robats

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home i una dona a Barcelona que utilitzaven un curiós mètode per robar mòbils. Tots dos entraven en locals d’oci nocturn de l’Eixample i, sense fer cap consumició, s’apropaven a les víctimes i els sostreien els telèfons mòbils aprofitant les aglomeracions. L’originalitat del robatori, però, és que ella sostreia els aparells i els el donava i ell se’ls amagava dins els calçotets. En el moment de la detenció, l’home portava set mòbils ocults dins d’aquesta peça de roba.

Enxampats per una patrulla preventiva dels Mossos

Els fets van passar la matinada del diumenge 14 de gener. Un patrullatge preventiu dels Mossos va observar que un home i una dona entraven en diferents locals d’oci nocturn. Un cop a l’interior s’apropaven molt a la gent i van poder observar com la dona donava alguna cosa a l’home, que ell amagava. En marxar d’aquesta zona de l’Eixample, la policia els va aturar al carrer i es van trobar que l’home duia els set telèfons mòbils robats als calçotets. També van trobar que tenien una clau per poder treure la targeta SIM dels telèfons.

L’home, de 29 anys, i la dona, de 25, van ser detinguts. Entre tots dos acumulen 11 antecedents per robatoris. Un dels mòbils sostrets es va poder retornar a la víctima després del robatori.