JOSEP MARIA PUJOL, cap d'Investigació de Nou Barris "La nena en principi pateix un seguiment per part d'aquest senyor, li fa la proposta aquesta que li volen unes fotos a la platja a canvi de 35 euros a la platja de la Barceloneta, que hi havia d'altres nenes, fins i tot li diu que ha d'agafar mides dels seus pits, cosa totalment incompatible amb un reportatge seriós i normal. Llavors la nena s'espanta molt i s'amaga en un bar d'uns coneguts i és quan truca la tieta i avisen a la patrulla."

Els fets que van precipitar-ne la detenció van tenir lloc la tarda del 16 d’octubre. Una noia que acabava de sortir d’una escola de la Prosperitat va explicar als mossos que el detingut se li havia apropat a la boca del metro, li havia preguntat l’edat i li havia proposat treballar com a model de biquinis. A canvi de 35€, l’home posava una condició: no dir-ne res a ningú. També li va dir que li agafaria les mides dels pits i que després marxarien plegats a la Barceloneta a fer la sessió fotogràfica. La nena es va espantar, va sortir corrents i es va amagar, segons ella mateixa va relatar, dins d’un bar d’uns coneguts. Posteriorment, en va informar la seva tieta, que és qui va posar el cas a mans de la policia quan va observar l’home contactant amb una altra nena, a qui requeria els mateixos serveis.

L’arrestat, que va passar a disposició judicial el 20 d’octubre, va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge de guàrdia. Se li imputa un presumpte delicte de corrupció de menors. Els mossos encarregats de la investigació miren ara si el jove va fer més oferiments a altres nenes, i, de fet, s’està alertant el professorat de diverses escoles de Nou Barris perquè n’estiguin al corrent.